Blouse dan Jubah Tercantik by Norie Signature

11:53 PG


 Assalamualaikum Hai.

Norie Signature. Dari haritu lagi Nad dok la usha usha blouse and jubah dari Norie Signature ni. Memang cantik! Kalau nak ikut mata perempuan kita ni memang terpikat lah dengan design and colour yang sedia ada. Pandai tau Norie Signature pilih colour yang soft soft yang sweet sweet jer. Sopan pun sopan, suka je tengok ehehe. Ala yang macam model-model selalu pakai tu, lawa je kan.

Kalau nak tau, Norie Signature ada jual jubah, kurung moden, blouse, tunic, palazzo and shawl. Hahahhaha banyak kannn? Kira satu website muslimah yang semua benda ada jual. Since masuk semester baru ni, Nad pilih-pilih la jugak baju apa je yang nak dibawa, hmmm asyik baju yang sama sudahnya. Kot kot boleh dress up feminine sikit pakai blouse lawa jugak kot eh? :p

So now, Nad dah terpikat. Nad nak korang semua terpikat sekali hahahhahahah!! Ini keluaran terbaru dan masih panas dan wowwww k.


LAYLA BLOUSE


Dari kiri – Mustard, Soft Pink, Nude Peach, Dusty Purple, Aqua Blue


Hehehehehe dah terpikat belum? Kan Nad dah cakapppp colour dia semua ya ampunnnn dah kenapa lawa soft menarik tertarik sangat ni? Macam yang kita Nampak, Layla Blouse ni memang labuh bawah punggung so memang sopan je tau. Design dia sangat unik and up to date dengan besar sikit kat bahagian lengan tu. Nampak flowy kan part kat pergelangan tangan tu? Ini yang susah nak cari hehehe sebab dia guna kain jenis premium soft crepe yang sememangnya selesa dan tak panas! The best part is; its nursing and wudhu friendly! Senang nak solat takyah lengan tu over basah ke apa. Harga asal Layla Blouse adalah RM109, tapi sekarang tengah ada less 9% menjadikan harga dia only RM99!


HELENA BLOUSE


Dari kiri -  Grey, Green, Dark Blue, Magenta, Brown, Cream

Ini pun memang antara design yang tengah up to date sangat ni. Eeee tapi tengok lah colour diaaa. Cemana Norie Signature ni boleh pandai sangat pilih colour colour yang cantik yang memang favourite ramai sekarang! Patutlah Nampak cantik je flowy dekat bawah punggung tu, rupanya sekali lagi ini pun guna kain material premium soft crepe juga. And again, Norie Signature ni pandai buat kelebihan nursing and wudhu friendly since itu memang antara masalah kita perempuan.

For info, tinggi model ni 180cm, so kalau kita yang ehem 160cm ni pakai maybe belah depan tu dalam paras lutut macamtu. Harga pun cantik only RM99!


WARDAH JUBAH

Wardah
Dari kiri – Golden Brown, Tiffany Blue, Ice Pink, Dark Green

Cantik tak cantik tak? Cantik kannnn!? Allahuuu sumpah Nad berkenan sangat sangat dengan jubah ni. Eee Nampak lawa je. Nampak lembut je kalau pakai ni ahaha. Firstly macam biasa, keluaran Norie Signature ni memang semuanya nursing and wudhu friendly bagi memudahkan kita. Nad suka sangat design ni sebab memang simple but elegant! Aw. Kalau orang tinggi pakai lagi Nampak cantik je kain tu jatuh haa.

Material dia pun bagus which is heavy dull satin. And if korang tak perasan, antara pembahagian colour tu kan, ada selitkan juga lace kecil-kecil yang pada Nad tak terlalu over and sweet je. So takdelah segan sangat nak buat pakai pergi office or class. Harga terbaik dari lading only RM159!


                
2 of my favourite! Cepat cepat siapa nak belanja?

Guys. Yang Nad cerita ni antara keluaran terbaru by Norie Signature. But before design ni Norie Signature ada banyakkk lagi design lain okay <3 apa="" bawah="" boleh="" buat="" cantik="" cuci="" dah="" dari="" dekat="" details="" dulu="" habis="" kalau="" kan="" korang="" mata="" nad="" ni="" okay="" order="" pun="" raya="" sememangnya="" share="" span="" style="font-family: Wingdings; mso-ascii-font-family: Calibri; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-char-type: symbol; mso-hansi-font-family: Calibri; mso-hansi-theme-font: minor-latin; mso-symbol-font-family: Wingdings;" t_t="" tak="" terus="" untuk="" usha="" yang="">J


NORIE SIGNATURE

Websitehttp://www.noriesignature.my/
No phone : 012-3457840
Alamat : Norie Signature Online Store, 63B, Tingkat 2, Jalan Besar KU/8, Meru, Klang, Selangor


Gunakan kod promo untuk discount 10%
REG10
*UNTUK PEMBELIAN PERTAMA SAHAJA*

You Might Also Like

7 ulasan

  1. pehhhhh.. mmg rambang mata!

    BalasPadam
  2. cantiknyaaaa kenapa pastel sangattt??? T___T

    BalasPadam
  3. Aaaaa apehal lelawa ni semuaa. Tergugat tengok. Hahahha

    BalasPadam
  4. Cantiknya wardah jubah tu..InshaAllah nak beli hihi

    BalasPadam
  5. Cantiknya layla blouse :)

    BalasPadam
  6. saya tag awak nad :)

    http://nazihah-suarahati.blogspot.my/2016/03/segmen-top-blogger-2016-by-nurzulfa.html

    BalasPadam