Hilangkan Parut Dengan Azanis Vita Cocoa Booster Formula

12:02 PTG


Assalamualaikum Hai.

Azanis Vita Coca Booster Formula. Yeayyy Azanis dah upgrade lagi ehehe. Before this, Nad ada jugak buat entry pasal Azanis ni. Nad sendiri pun memang dah try Azanis Scar Serum sejak dulu lagi. Alhamdulillah sesuai dengan Nad and memang takde kesan sampingan yang tak elok ke apa hehehe. Terbaru, Azanis Scar Serum upgrade product diorang dengan menambahkaan ekstrak cocoa. YES cocoa! Semua kena tahuuu cocoa adalah salah satu anti-oxidant yang baik untuk kulit :)



Azanis yang terbaru ni dilengkapi dengan bahan utama dia which is Cocoa Butter. Gabungan antara Vitamin E dan Cocoa Butter ni maka terhasillah formula baru Azanis iaitu Vita-Cocoa Booster Formula!

- 100% Vitamin E semualjadi
- Mengandungi lebih 50% anti-oksidan 
- Daya serapan yang lebih baik berbanding Vitamin E sintetik
- Cocoa Butter berkesan atasi masalah parut


Bagaimana Azanis Vita Cocoa Booster Formula bertindak?


Vitamin E semulajadi yang terkandung di dalam Azanis mengandungi paras anti-oksida dan anti-radang yang tinggi. Ini mempercepatkan proses pemulihan parut serta melicinkan kulit dengan kadar yang cepat. Parut baru dan lama pudar since Azanis melembutkan tisu parut dan menggalakkan proses sintesis kolagen. In juga mampu melicinkan garis halus dan kesan kulit kering.

Cocoa Butter pula bertindak sebagai bahan yang mengoptimasikan proses di atas. Bila serum meresap ke dalma kulit, ia akan menghasilakn satu lapisan kelembapan dan minyak untuk melindungi kulit dari cuaca yang menjadi penghalang untuk membaiki kulit yang rosak.



TESTIMONI






Cara Penggunaan Azanis Vita Cocoa Booster Formula

Cara penggunaan Azanis ni memang sangatttt senang. Cuma perlu sapu je dekat parut setiap pagi dan malam atau sekerap yang boleh. Contoh macam lepas solat nak sapu pun boleh juga. Tapi jangan sapu dekat parut luka ye atau yang belum betul betul sembuh atau luka basah please pleaseee. Tunggu betul betul jadi patut dulu baru sapu.


Websitehttp://www.azanis.my/
No tel : 011-11908090

You Might Also Like

7 ulasan

  1. tq sharing ♥
    singgah sini...

    BalasPadam
  2. nice info
    bgs tul produk tu nampaknya

    BalasPadam
  3. bagusnya kesan dia! alhamdulillah setakat ni belum ada parut yg teruk2 lagi

    BalasPadam
  4. Makin lawa lah Nad. Heheeh :D

    BalasPadam
  5. Perghhh terbaik la testimoni dier!

    BalasPadam
  6. I have seen this selling online but hesitate to buy. hehehe your review convince me to try this. Nice skin Nad!

    BalasPadam