Big Bad Wolf 2016 di Times Square Penang

10:51 PTG


Assalamualaikum Hai.

Big Bad Wolf 2016!
Hehehehe so dalam kesibukan study dekat Penang ni sempat lah juga merayap sekali sekala. Tipu lah kalau every weekend duduk diam dalam bilik study buat assignment je kan. Nipu sangat tuuuu. Cemana pun kena ada masa chill out juga dekat luar.

And nahhh, Nad pilih nak pergi Big Bad Wolf. Even this is my very first time actually hahaha. Selalu dok pergi pesta buku ke pebende lah tapi so far tak pernah jejak lagi Big Bad Wolf. Walaupun voucher buku dah selamat ditukarkan ke cash....... #bukanpencintanovel. Hahahhaa setakat nak borong sikit sikit tak sampai RM50 tu boleh la. Rasa noob gila sebab semua orang borong sampai satu basket kot.



Excited okay! Sampai je terus set okay AKAN amik gambar dekat background belah kiri tu yang biasanya background wajib orang pergi Big Bad Wolf!



Walaupun sebenarnya untuk sampai ke sana kena panjat bukit escalator berliku liku.



And yaa, this is it. Sumpah banyakkkkkk gila and besarrrrrr gila. Nak start dari mana pun taktahu. Nak start dari mana pun kena tanya kawan dulu "Nak start camne eh so biar takde terlepas?" Hahahhaha so I ended up singgah satu satu meja. Dengan perlahan dan relax. Supaya rasa macam I take a look at all the books okay.

Hahhaha. Tapi jangan risau sebab dia ada tampal genre apa semua tu. So I skipped children area hahahah. It's not like I'm gonna buy any of those, aite. Ke sana ke mari ke sana ke mari sampai taktahu lah dah kat dalam tu berapa jam entah. Sampai nak jalan pun tak larat. Sampai sakit pinggang. Sampai rasa dah malas nak baca synopsis hahaha.



We ended up sitting.
Ya.

Dengan harapan, ala kita tak kenal sesapa. Ala datang sekali ni je. Hahahhahah wehhhh penat lahhh. 



1 basket share 3 orang hahahhaha. After all, Nad beli 4 buku jerrrr. Kahkah. 3 buku tu dah habis baca best sangat sangat sangat and addicted and curious namateyyyy. About teenagers, high school and all. Drama sangat tauuu haha.Tiba tiba rasa menyesal dah kenapa beli sikit sangat. Kejap gila kot dah habis baca TT_TT Should've borong like 3 baskets full!




P/s : Apa pun, Big Bad Wolf ni baru je berakhir semalam hehehe.
        Oh and lastly, terlupa nak amik gambar dekat trademark Big Bad Wolf tu ;(

You Might Also Like

22 ulasan

  1. anis pun pergi bbw smpai tak tahu nak pilih buku apa =='

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha. Serious banyak sangat kot kannn!

      Padam
  2. erhhhhhh jealous gilaaaaaa. bila lagi nak pergi ni? jauhhhh sangaaaaaaaat hah. akak beli buku ape? nak tau gak xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe nanti next time ada pergilah Tashira. Huhuhuhu nanti akak share ehh. Tak terfikir pulak nak blog bebuku tu. Tapi besttt gila!

      Padam
  3. Bestnyaaaa !!!!!!!! aissshhhh ! Jeles oooh bila tgok orang borong buku T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha janganlah jealous. Nanti awak pun borong la kalau ada lagi hihi.

      Padam
  4. Biasanya lepas dah balik baru menyesal kenapa tak grab banyak buku. Bilalah nak pergi lagi Big bad Wolf ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan. Kenapa lah BBW ada time kewangan tak berapa mengizinkan hahaha.

      Padam
  5. pergi gak selasa lepas. memang lama duduk kat dalam tu sebab check setiap buku.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ehe yek? Kan kan. Rasa macam tak complete kalau tak pergi setiap section. Mana tahu terlepas something yang best katsuitu.

      Padam
  6. seronoknyaaa tgk buku banyak-banyak kan. klw fiqa mesti rasa macam nak beli semua je X(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaah mahal sangat lah nak beli semua Fieyqa hahah.

      Padam
  7. It's coming to Jakarta the end of this month! So excited :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aw really? Then you should prepare the rupiah! Hehehe.

      Padam
  8. waahh.. bestnyaa dapat borong buku banyak2 =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi best best best! Lagi yang memang suka baca novel ni kan.

      Padam
  9. Balasan
    1. Hahaha you baca Japanese novel dah la Rasya :p

      Padam
  10. teringin sangat nak pegi BBW ni... selalu takde kesempatan sobs sobs.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha tula. KKita pun dah 22 ni baru first time pergi hahaha.

      Padam