Fakta Pakai Jam Tangan Kiri atau Kanan!

6:14 PTG


Assalamualaikum Hai.

Siapa pakai jam tangan kiri? Sep! Kita geng! Idea ni dapat sebab Nad originally memang dah lamaaa sangat memang pakai jam tangan kiri tapi haritu macam nak tukar pakai belah kanan pulak. Tapi awkward dia bukan main lagi hahahah. Last last tukar ke tangan kiri balik.

Nad sebenarnya pakai jam tangan belah kiri sebab sudah nanti nak menulis guna tangan kanan. Tapi, bila jam dah belah kiri.. Rasa segan pulak nak pakai gelang and cincin emas belah kanan. Malas betul tiap kali keluar ke apa orang dok tanya eh dah kawin ke -.- Obvious sangat kot bila pakai tangan kanan ni.

Jam tangan kanan atau kiri


Tapi lepas baca ni kan, Nad macam ada personaliti pakai jam tangan belah kanan pulak? Hahahhahahah. Eh macam macam lahh. Ke Nad memang sepatutnya dan sesuai nya pakai belah kanan? Eh lantak lah kan suka suka je share benda gini. Hehe.

P/s : Cuti mid term dah habis. Another 6 weeks to go for cuti peristiwa! Hihi.

You Might Also Like

24 ulasan

  1. Pakai tangan kiri. Tak biasa pakai tangan.rasa lain macam . hehe ..

    BalasPadam
  2. Kak PC pun pakai jam tangan kiri...cuba juga tangan kanan tapi sanfat tak selesa...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu kak. Kita ni dah la student. Nka menulis pun susah je rasa haa.

      Padam
  3. akak pun pakai tangan kiri juga Nad.. :))

    BalasPadam
  4. kenapa macam pakai jam tangan kanan more negative nih..emm tapi macam betul jugak huwaaa T_T

    BalasPadam
  5. me too tangan kiri..! hihihi... mmg tak biasa klu tukar pakai tangan kanan. Nak menulis pun susah sbb x biasa. =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha sama lah sebab nak menulis kan. Susah if tanagn kanan.

      Padam
  6. assalamualikum.
    singgah pagi
    ~ http://jmbelog.blogspot.my/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam Jamil :) Blog error lah nak visit balik..

      Padam
  7. saya tangan kanan hahahahahaha tp kuat memberontak tu mcm tak kena je hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alolo awak tak kuat memberontak eh? Hihi.

      Padam
  8. Dari sekolah rendah memang pakai dekat tangan kiri hehe :D saya ada kedua-dua personaliti la XD pelik?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahahha Yoo main tukar tukar kot kanan kiri kanan kiri ehhh? Haha.

      Padam
  9. Tak pakai jam terus. Hahahah !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha kak Inani, tak best laaa. Pakai la jam senang hehe.

      Padam
  10. kita pakai kiri,sebbab kanan nak menulis..jadi tak menganggu. hihi
    ala dik,benda macam ni bukan betul sangat,random ja..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe betul.. Tak perlu percaya sangat. Just for fun je..

      Padam
  11. haah betul2...saya pun pakai jam belah kiri tpi rasa macam belah kanan...huhuhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha betul betul la kak Sofie pakai belah kanan ke kiri ni? Ahahaha.

      Padam
  12. saya dah pakai jam dekat tangan kiri dah lama sangat.. mula2 pakai tangan kiri sebab asyik, hentak2 kat meja bila menulis.. kalau boleh macam2 nak langgar bila jam kat tangan kanan ni..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kan? Sebab most of things kita buat dengan tangan kanan. So jam tu macam tak berapa nak selamat. Tu yang macam ramai pakai dekat tangan kiri.

      Padam