Kekal Harum Mewangi Dengan DeXandra Perfumes

1:29 PTG


Assalamualaikum Hai.


DeXandra Perfumes

To be honest, Nad dah laaaaaamaaaaaaa sangat sangat sangat tak pakai perfumes! Hahahhaha. My last perfume is actually Versace Crystal Bright tu pun dalam 3-4 tahun lepas. Lepastu everyday just pakai body butter and body mist Victoria Secret je. Body mist pun bau dia tahan kejap gila je kannn. Jauh beza kalau nak compare perfumes. Lately, tengok fenomena DeXandra Perfumes makin menjadi-jadi pula.

So i decided to try one! Hehe seronok bila try benda baru, ada experience, then share feedback dekat orang ramai. Kalau nak tahu, DeXandra Perfumes adalah perfumes inspired tapi original. Gituuu. Disebabkan nak tahu sahih ke tak, so Nad pilih untuk cuba DeXandra Perfumes (Versace Crystal Bright!) Yes yes, scent my very last perfumes tu! So that Nad boleh compare between the really original one that cost hundreds plus plus and the inspired but original one.


DeXandra Perfumes


Info DeXandra Perfumes

1) 35ml, EDP Perfume (Tahan lama)
2) Mudah dibawa TRAVEL
3) Produk Bumiputera
4) Tahan lebih lama, lebih 8 jam
5) Setanding produk antarabangsa
6) Kesemua senarai perfumes adalah yang paling dicari pernggemar perfume
7) Menepati citarasa & permintaan rakyat MALAYSIA


Pengalaman Nad pakai DeXandra Perfumes

Habis dah body mist Vistoria Perfumes langsung tak pandang hahaha. Padahal ada 2 botol haa. Contoh kalau dalam seminggu tu 5 kali pakai DeXandra, 2 kali pakai VS adoiii. And waktu memula pakai nak turun pergi class pun kawan tegur "Eh kau pakai perfume apa?" Kita pun cerita laaa dengan panjang lebar haha. Lepastu class pulak lama dari pagi sampai petang dalam 8pagi sampai 2petang camtu. Dah pukul 2 tu dia tegur lagi "Eh bau lagi lah perfume kau ni sedap la". Hahahahhaha yeayyyyy imma happy girl. Serious kalau haritu rasa nak mood elok elok make up dah boleh perasan cantik, memang Nad sembur DeXandra!

Kesimpulannya, DeXandra code Versace Crystal Bright sama sebijik sejibon macam yang original punya! Sebab Nad dah try dua dua so tahu lah.


DeXandra Perfumes

Nahhh, ada banyakkkkkk lagi code! Pilih pilih pilih~

Lepasni lagi meletup letup DeXandra sebab dah start masuk TV since bulan April ni. And biasanya keluar dekat rancangan meleTOP tu yang Nabil Raja Lawak jadi host! Merangkap jadi duta produk sekali! Fuhhh tahap artis artis rupanya yang pakai DeXandra ni. DeXandra juga ada keluar dekat radia ERA fm kalau perasan.


DeXandra Perfumes

Fanpage : www.facebook.com/chettakiomey
Instagram : instagram.com/chettakiomey
Website : www.chettakiomey.com
Phone number : 013-2644310 (Lia)

P/s : Lepasni hari hari mood baik sebab wangi punya pasal hahaha.

You Might Also Like

21 ulasan

  1. wah..nak try ar pakai perfume ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe try lah awak :) Confirm tak menyesal punya!

      Padam
  2. saya tengok ramai blogger promote perfume ni. Teringin jugak nak beli tapi tu la baru je beli perfume lain

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe takpe, habiskan dulu yang tu. Nanti next baru try perfume ni pulak ye..

      Padam
  3. akak ada satu..tresor midnight rose..best...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak Suria pun ada jugak? Best kan :D Hehe.

      Padam
  4. semua orang dah pakai perfume ni...best betul

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboi semua orang eh kak Nadia ahahaha yes yes memang best! <3

      Padam
  5. kt ig banyak dh jual perfume ni, mmng glemer. tau tak, saya ingatkan botol perfume ni panjang mcm rexona, haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahahahah Mazni! Bukanlah. Dia kecil comel je muat tapak tangan tu. Senang nak abwa pergi mana mana hihi.

      Padam
  6. Kita tak suka sgt pakai perfume. Tapi, suka test2 bau dia yg macam2~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Best la pakai perfume hehe rasa wnagi je diri ni :p

      Padam
  7. Sayangnya saya tak suka pakai perfume kuikui /bukan perempuan sejati/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaha try lah Aisya. Okay jela pakai perfume pun :)

      Padam
  8. Hmmm dh lama sgt perhati nih. Nk try jugaklah nanti! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaha tula. Famous sangat kannn! Nanti try lah Fairuz :)

      Padam
  9. Suka sangat perfume ni sebab tahan lama bau dia

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu. Bau dia melekat dekat baju pulak tu kan :)

      Padam
  10. ramai blogger review pasail perfume ni..
    mcm best pulak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang best pun awak :) Tu yang ramai review tu ehehe.

      Padam