Korean Drama : Tonton Descendents of The Sun Full Episodes

11:36 PTG


Assalamualaikum Hai.

Descendants of the Sun


Sinopsis Descendents of The Sun

A drama about the love of people who get closer as they learn to be considerate of each other in desperate times and sacrifices made by people who throw themselves into natural disasters.


Okayyy to be honest, Nad tak tengok pun lagi cerita ni. Tapi adik Nad tu eh bapak addicted lah and asyik pengaruh paksa je biar Nad tengok aduhaiii hahaha. Yang kita ni busy dengan study, business, blog, dating. Eh hahaha. So mana pulak lah nak cekau masa layan drama Korea lah pulak. So I was thinking if Nad buat entry ni bila bila nanti boleh tengok dekat blog sendiri senang hehe.



P/s : Siapa yang dah tengok tu, best sangat ke cerita ni? Huhuuuu.

You Might Also Like

27 ulasan

  1. sy pn tertanya2 jugak kak best sgt ke drama ni? although sy ni mmng kaki drama korea hahaha lol tapi belum tgk lagi drama ni. dah download dah tapi selalu je delay nak tgk. tunggu drama ni habis dulu lah baru tgk haha btw watak lelaki utama drama ni mmg handsome gilaaa T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha Joong Ki memang handsome lah! Sampai sekarang tak tengok tengok lagi drama ni huhu.

      Padam
  2. best sgt3. top rating. adik lelaki sya pon addicted siap mintak semua episod lg. sya ada review dkt blog

    http://najwazahid94.blogspot.my/2016/03/descendants-of-sun-korean-drama.html

    BalasPadam
  3. Assalam wbt :) Hai, Nad. Done follow balik.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wasalam Syafiqa :) Thank you! Appreciate it ;)

      Padam
  4. Kawan saya pun asyik cakap cerita ni best sampai dorang addicted haha. Then suruh kita tengok haha. And now saya dah siap download untuk tengok, dah start tengok episode 1 and bagi saya yang baru tengok episode 1 ni, cerita memang best dan sweet je bila tengok. Terasa mcm nak tengok pun sebab orang kata Song Joong Ki dalam cerita ni sgt sweet dan handsome so yeah skrg saya dah mula tengok haha :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaha tahniah! Kita tak start start pun lagi ni haa.

      Padam
  5. cite ni best Nad. seriuss. Akak folo rapat cite ni.. hihi.. jalan ceritanya menarik.. :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboi kemain eh kak Lia hihi minat habis tu. Nanti Nad tengok ye ;)

      Padam
  6. lama dah tak layan korea drama. huhu. balik rumah letih. malam tido awal.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tula Ierah. Bila kerja susah sikit sebab balik tu memang dah exhausted gila kan T_T

      Padam
  7. ya. memang best drama..first time dalam hidup suka tengok drama korea..hihi. dah tengok tapi sampai episod 11 je. lepas ni dah boleh download dan tengok puas2 :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahhh first drama yang memang suka lah ni? Kita tak sempat tengok pun lagi haa.

      Padam
  8. Best! Kita orang housemate satu rumah terpengaruh dgn drama ni. Haha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahaha housemate roomate ni memang bawak pengaruh besar tau!

      Padam
  9. Best! Skrg melayan cte ni n please com back mister... =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pernah dengar pun please come back mister tu?

      Padam
  10. dah tengok final episod :D tapi paling menusuk kalbu sampai menangis episod 15 :')

    salam kenal dan jemput blogwalking :D
    http://neezaohneeza.blogspot.my

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaaa eee ada sedih ke Neeza? Takmo lah sedih nangis nangis. Nanti mempengaruhi mood Nad in real life hahaha.

      Padam
  11. Lama dah tak tengok wayang. Selamat pagi nad...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Zack ni bukan dekat wayang lah! Haha! Adoii.

      Padam
  12. Huiii mmg best cite ni. Hihihi.. Nak nak lg ada si Joong Ki makin menarik la jadi nya. PAstu cte Please come back, mister pun best =)

    BalasPadam
  13. citer ni best gila sampaikan satu kelas pun duk gila tengok citer ni hahaha. tapi ending dia mengarut gila

    BalasPadam
    Balasan
    1. Serious ah Zaty satu class addicted? Hahahhaha.

      Padam