Wordless Wednesday : Fitness Motivation #bodygoals

3:29 PTG


Assalamualaikum Hai.






Adoi laaaa. Nad ni kan dari dulu laaa teringin nak badan kurus cantik lawa je gituuu. Hahaha tapi paling malas jogging or exercise T_T Paling semangat membara time lepas tengok Victoria Secret fashion show harharhar. Lepas lepastu hampehhh. Bukanla nak ketul ketul sangat pun, cuma nak nampak fit 'macam' ada abs sikit pun okay dah :p

P/s : Kena ada something yang selalu motivate, baru semangat tu berterusan hahaha.

You Might Also Like

12 ulasan

  1. Beauty is always pain.! huhu cayok! =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Always pain TT_TT And needs courage, sacrifice..

      Padam
  2. rasanya kak nad dah cukup kurusla, hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu kurusa dah Mazni, tapi nak firm! Eh.

      Padam
  3. hohohoho saya pun mau kurus juga. My metabolism out these days!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Really? I think you are quite active apa kak Reena hehe. Your feelings je kot.

      Padam
  4. Eiii apa dia buat hah sampai kurus macam ni? Ughh stress tengok. Hahahaha ! Bila entah nak selim melim macam ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahaha work out kak Inani work out. Tapi em em Nad malas sikit hahah.

      Padam
  5. All the best in getting your ideal body shape erkkkk... Hehehe.. :)

    BalasPadam