Another 3 Semester To Go!

5:21 PTG


Assalamualaikum & Hi.

Ceh cehhhh another 3 semester to go tu macamlah dah habis final kan. Padahal nya Nad nak bagitau ni hmmm lagi 4 hari Nad nak start final dah. Huhuhu. Serious memang tak menang tangan lah sekarang ni adoiii. Dengan subject sem ni semua tough gilaaaa pastu markah test banyak rendah :'( Pastuuuuuu Nad straight 4 killer subject with no gap! :o

Tak bernafas oiiii. Dah la Nad ni last minute punya orang pastuuu banyak gila benda yang tak sempat nak prepare lagi. Serabuts sangat sangat tauuu. Even Nad dah buat jadual susun bila nak study subject ni, bila nak study subject tu tapi serious memang tak sempat tahap apa dah ni! 

Ya Allah meroyan banyak banyak pun tak guna. Hahahhahaha tapi apa lagi boleh buat kan? Nak mengadu dekat manusia memang diorang pun dah penat nak dengar agaknya. So kali ni bagi mengadu dekat blog pulak lah. Lagipun rasa macam dah lama gila tak menaip ni. Bukan setakat menaip, nak bukak laptop pun takde masa sangat.

Okay sabar sabar sabar. Dalam masa 9 hari nak kena habiskan 6 papers and then rasa dengan tenang dan gembiranya. Pastuuu nak kerja part time cari duit sambil sambil tu boleh la hari hari update blog sampai korang pun bosan nak baca bosan nak singgah. Eh tolong lah baca luahan hati Nad yang panjang gila ni TT_TT



Okay nah belanja gambar pagi tadi amik paper 18/50. My worst marks so far haih indeterminate takleh nak susah lagi keee?

P/s : Ok lah bye bye bye gotta study! See ya later Nad nak cerita about zakat :)

You Might Also Like

34 ulasan

  1. fighting~

    betul klu carry marks tak banyak, risau gila takut exam tak dapat nak tmpung. Apapun, bykkn doa sebab keajaiban itu milik Tuhan, haa gituu :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kan. Carry marks tu dah macam boleh nampak bayangan result dah hahaha. Betul tu, Ameen harap elok je Ameen Ameen :)

      Padam
  2. Goodluck kak nad! Ehhh kak fatin syahirah heheh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you Thirah! Eh Fatin Samsudin laaa hihi.

      Padam
  3. hohoh.. itu la.. study smart la yer..
    sy ni un tinggal last paper 29/6 huhu.. lama lagi tu..

    Blogwalking Sini, Jom Baca Artikle Ini,

    Top 10 Keyword Blogahbar di Search Engine Article

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboi. Tengah final sempat lagi dia comment haha. Kita mampu type entry je nak jenguk blog orang lain memang tak sempat laa.

      Padam
  4. all the best nad! u can do it! fight fight fight! yeay!!!

    BalasPadam
  5. Yakin...in sya Allah nad boleh....moga berjaya ya :)

    BalasPadam
  6. Goodluck ! :) Semoga dipermudahkan semua urusan.

    BalasPadam
  7. All the best nad! Hazy pun haritu killer dua kali, dua paper hari yang sama. sobs.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu. Sedih kan tengok jadual cenggini.

      Padam
  8. gudluck for another 3 sem ! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha lama lagi kan hahahah thank you MG :)

      Padam
  9. good luck nad... chaiyokkkk

    BalasPadam
  10. good luck untuk final exam

    BalasPadam
  11. Buat yg terbaik nad. Gudluck tawww. Jaga kesihatan diri sekali :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hee in shaa Allah Wardah :) Thank you nasihat hihi.

      Padam
  12. fighting kak nad! you can do it!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wehee~ In shaa Allah. Thank you Tashira :)

      Padam
  13. hey kak nad!!!! still got time ok???? so dont give uppppppppp i hv faith in u okkkk??? hugs!!! MAY ALLAH TLG KAK NAD PERMUDAHKAN EVERYTHINGGGGGG

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ameen Ameen Ameen! Thank you Qila for the doa :) Will try my very best!

      Padam