Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin!

7:26 PG


Assalamualaikum Hai.

Hi guys, wehehee yeayyyyy raya! Dah la paper final habis before raya kan so dapat raya sepuasnya. Memang raya puas lah kot sampai perut pun memulas hahahhaah. Cumanya tahun ni lebih banyak duduk rumah daripada berjalan. In fact, Nad lagi suka berjalan raya daripada melayan tetamu huhuhu tak pepasal duit raya berkurang tahun ni eh.

Di kesempatan ini, Nad pun nak wish Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kepada semua. Nad minta maaf kepada semua yang mengenali Nad. Kot kot ada terkasar bahasa, tersinggung perasaan, ter tak sengaja buat/cakap apape yang menyakitkan hati. Huhuhu sorry tau! Maafkan lah saya. So how was your raya? Overall, Nad cuma raya time hari raya pertama and ketiga jer hukhuk. Raya kedua mostly semua perut memulas and starting from raya keempat duduk rumah je. Cuma lately banyak raya dengan kengkawan jelah kan ehe.



I choose pastel for hari raya pertama.


 And go for twin on hari raya kedua.


#motd
Am having this huge breakouts on hari raya so my make up was kinda thick.


P/s : Selamat Hari raya tau semua! Hehe Nad nak sambung beraya lagi esok okay bye.

You Might Also Like

25 ulasan

  1. selamat hari raya,maaf zahir batin :D

    BalasPadam
  2. selamat hari raya kak nad <3333

    BalasPadam
  3. I love your eyebrows. Take care them for me. HAHAHA joke.

    BalasPadam
  4. Selamat hari raya nad... Maaf zahir batin..

    BalasPadam
  5. Your outfit are nice and pretty! Selamat hari Raya :)

    BalasPadam
  6. Assalam. Selamat Hari Raya!
    I singgah dan follow blog cantik you ini.

    Salam perkenalan :)

    BalasPadam
  7. cantiknya baju raya u,,, u pun gorgs sgt..
    btw selamat hari raya maaf zahir batin

    BalasPadam
  8. cantiknya !!! selamat hari raya :D

    BalasPadam
  9. selamat hari raya kak, maaf batin dan zahir

    BalasPadam
  10. selamat hari raya! adudu cantiknya :)

    BalasPadam
  11. shantek baju ;) salam aidilfitri nad ;)

    BalasPadam
  12. selamat hari raya kak nad cun :)

    BalasPadam
  13. selamat hari raya kakak cantik, maaf batin dan zahir!

    BalasPadam
  14. cantiknya akakkkkkk :) selamat hari raya kak. maaf zahir & batin :)

    BalasPadam
  15. selamat hari raya kak nad! untunglah beraya lagi. saya ni takde raya mana2 lagi lps balik rumah ni hahhaha

    BalasPadam
  16. Tak pernah tak cantik Nad ni. Selamat Hari Raya Nad :D

    BalasPadam
  17. lawanyaaaa:) selamat hari raya awaaa:)

    BalasPadam
  18. Love pastel color. Lawa je 😍

    BalasPadam
  19. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin semua :)

    BalasPadam