Selamat Pengantin Baru Fairuz Fadilah

1:50 PTG


Assalamualaikum Hai.


Yeayyy another friend of mine dah selamat bernikah. Dalam ramai ramai yang kawin, ini baru wedding kedua yang Nad dapat pergi (dalam batch Nad). Invitation tu memang banyak tapi masa and keadaan yang tak berapa nak mengizinkan sangat. Kadang tu memang ada hal lain tapi kadang tu Nad memang tengah dekat UiTM Permatang Pauh so tak dapat lah nak join any wedding dekat Selangor ni.

Walaupun ni wedding kedua yang Nad dapat pergi, tapi Fairuz ni adalah classmates first perempuan yang kawin class kitorang! Bayangkan la eh dah la perempuan Melayu class kitorang cuma dalam 11 orang gitu je sebab yang lain lain mostly Chinese Indian, haa lagi lah kitorang punya excited kawan nak kawin tu macam apa je dahhh. 


Tahniah Fairuz!

Senyap senyap pun jodoh sampai awal je tau haa dia ni. Alhamdulillah. Study dekat Penang, dapat pun orang Penang ehhh? Maka duduk Penang lah jawabnya hahaha. Semoga bahagia selalu and berkekalan selamanya tau! Happy happy je tau. Semoga dipermudahkan segala urusan and dapat family besar besar nanti!


And nahhh, the four of us reunited! Last meet up was back in January i guess haha!
Missing each of you so much.
Tapi sekarang da tak rindu dah. Nope.


#motd

 P/s : Dah penat pergi wedding orang je ni. Wedding kita bila lagi? Eh.

You Might Also Like

19 ulasan

  1. InsyaAllah nti org pi wedding nad plk. Tk lama da tu kan.. Hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha lambat lagi Ima huhuhuu. memang berkurun lah nak tunggu.

      Padam
  2. nanti jangan lupa jemput fieyqa :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe jangan risau. Mestilah jemput Fieyqa ni ;)

      Padam
  3. Insyallah. Semoga dipermudahkan untuk awak pula nanti ye :)

    BalasPadam
  4. Awak pakai lipstick apaaaaaa? XD

    BalasPadam
  5. lipstick awak cantik! pakai lipstick apa? :*

    BalasPadam
  6. jemput sertai my first segmen http://bicaragadisbiasa.blogspot.my/2016/07/segmen-bloglist-2016-by-cik-eyz.html

    BalasPadam
  7. rajin gi wedding org nnti turn kita rmai org rajin dtg gak kutt

    BalasPadam
  8. Ehem wedding kita bila lagi? Tak lama lagi ke tuu? Hihi.
    Best pegi knduri kawen satu batch sebab dah macam reunion. Hehe

    BalasPadam
  9. Wei pergi pukul berapa? Aku pergi awal sangat haritu tak dann nak tengok fairuz sanding ;)

    BalasPadam
  10. wedding akak bila? :P hahaha btw cantik baju akak

    BalasPadam
  11. cantik seh baju hang. baju raya hari tu pun lawa.

    btw kahwin jgn lupa kirim sikit nasi minyak

    BalasPadam
  12. Selamat Pengantin baru buat kawan cik blog ya.
    In Sha Allah mana tahu nantiberjangkit kat cik blog pulak ;-)

    BalasPadam