Perfume Sweetheart by DD Cosmetics

6:12 PTG


Assalamualaikum Hai.


Perfume memang penting sangat sangat bagi kita perempuan ni kan. Bagi Nad, memang wajib pakai perfume ke mana saha. Walaupun cuma untuk turun ke food court beli makanan hahahah. Kena jugak pakai. Rasa macam tak complete kalau bersiap tanpa perfume. Kadang tu dah keluar rumah sanggup masuk balik semata-mata nak pakai perfume sahaja. That's just how important it is.


So baru baru ni, Nad ada try perfume baru which is Sweetheart by DD Cosmetics. Bau dia masya Allah sweet gila!! Hahahahaha. Sekali sembur je lepastu terus cakap kat adik eh wangi kan. Dalam banyak banyak perfume, sejenis bau ni memang Nad tak pernah ada lagi. So memang excited lebih sikit! Rasa macam an new me hehe. Bau dia camne eh nak cakap dia bau sweet. And takdelah terlalu kuat sampai pening tapi tak terlalu soft. Dia in between hehe.

Okay. Lagi lagi kenapa korang kena try? Sebab bau dia memang setanding bau international perfume! Bau dia jugak tahan up to 12 hours, So tak perlu risau dah tak wangi ke apa k. Bau tu memang melekat je haa kat kita. Nak solat pun tiada masalah sebab perfume ni mesra solat! Ya Allah bestnya kan. Bau dia pun buat kita rasa bersemangat je.


Apa pun, korang jangan risau. Even dia kecil (30ml) tapi dengan sekali semburan pun dah cukup. Serious talk! Botol dia pun kecil senang nak bawa ke mana saja. Confirm muat punyalah masuk dalam bag tuu. Harga dia pun berbaloi hanya RM49.90. Bagi Sabah Sarawak pula hanya RM59.90. Kumpul duit sikit dah mampu nak beli dah. And yes, mesti korang akan jatuh cinta punya lah dengan bau dia. Sedap sangat!

Nak tahu lebih lanjut boleh visit blog ni ye..



Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh DD Cosmetics. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

You Might Also Like

16 ulasan

  1. perempuan lumrah memang sukakan wangian kan ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe betul betul. Nad memang takleh tinggal pakai perfume :)

      Padam
  2. I should buy this perfume as i am the one who love sweet smell. Thank you for reviewing this perfume =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe selamat membeli awak! You're welcome :D

      Padam
  3. salam... terima kasih sudi menghantar entri review minyak wangi..

    keputusan diumumkan pada 22 Ogos 2016. good luck ya..

    - Mia Liana -

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wasalam kak Mia :) Sama sama. Terima kasih bagi Nad peluang review perfume Sweetheart.

      Padam
  4. cantiknya bekas diaaa warna pink alaahaii

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha kan. Exclusive and comel comel gituu.

      Padam
  5. Wahh, mesti wangi!!

    p/s: Wei, comelnya design blog baru kauuu, pink gituww

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang wangi weh! Haha aku dah tukar design lagi :B Asyik bertukar jee.

      Padam
  6. eh eh ehhh nk tryyyyy lahhh hihik :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi jom jom Fairuz. Pakai sama perfume ehe.

      Padam
  7. Balasan
    1. Yeap memang comel. Senang and practical nak bawak gi memana hehe :)

      Padam