Welcome Semester 6

9:42 PTG


Assalamualaikum Hai.

So ni dah masuk minggu kedua Nad dekat UiTM Permatang Pauh untuk semester 6 ni. Alhamdulillah, so far so good! Hahahah bende memang lah good. Dah baru 2 minggu je pun pastu apa pun tak start belajar lagi. Tunggu lah nanti dah dengan pening pening serabut tests assignments and all. There's no good dah by that time hahah.

For this semester, Nad dah tak dapat kolej Kristal yang design dia macam apartment. Kali ni Nad dapat kolej Zamrud yang design dia old school sikit macam asrama. Dengan toilet kat luar, katil double decker dan locker besi *insert emoji angel* Serious Nad redha je haha. Antara kelebihan dia, wifi zasss laju dan location yang dekat sikit dengan class.


So Nad berazam hahahahah dang! Tiap semester berazam tapi kelaut hahahah. Buat masa ni memang still bersemangat lagi lah serious tak tipu. Rasa macam eishhh. Nak je listkan azam azam untuk semester ni hahaha over. But ya, Nad nak naikkan pointer yang dah dropped jatuh last sem huhu. In shaa Allah this sem boleh focus baik punya.


But it's 21:40 and I'm sleepy so..... Till then.

You Might Also Like

24 ulasan

  1. Belajar rajin-rajin tau heee...

    BalasPadam
  2. Belajar rajin² k...hehe (^^,) X lama dah tu nak habis...kejar CGPA btol².

    Regards,
    SNM_Yana Afi Mohamed

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tula memang kalau boleh nak jaga pointer sebaik mungkin ni. Thanks Snm :) Ada setahun lagi nak habis eheh.

      Padam
  3. wahh....dah masuk sem 6 ya..good luck..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe haah sem 6 dah. Thank you Baidurah :)

      Padam
  4. good luck sem baru!
    btw, cantik layout baru

    BalasPadam
  5. haha mula2 mmglah bersemangat,tapi lama2 nanti semangat tu msti dah hilang ntah ke mana kan? hihi. all the best kak!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ops Tashira! Hahhahah kena cari baik semangat ni. Lagi lagi baru lepas mid sem break ni memang kelaut betul lah mood. Thanks Tashira :)

      Padam
  6. fight for the best nad!
    majulah blogger dalam akademik! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thank you Sofie :) Yes betul betul, blogger sekarang un ramai je yang berpelajaran haa.

      Padam
  7. I'm so jealousy with your eyebrows. Take care of them for me ahaks!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alolo kalau awak lukis pun lawa jugak Ee! Hihi always will take an extra care for you :p

      Padam
  8. Dah sem 6 rupanya ye.. belajar rajin2 tau. Good luck :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe haah sem 6 dah Siqah :p In shaa Allah, will try my very best! Hehe.

      Padam
  9. yang penting belajar rajin2 hehe lepas belajar beli rumah terus selesa hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thank you Ima :) Tulah, kalau ikut kesedaran memang kena beli rumah dulu kan. Tapi nafsu ni nak kereta camne ni TT_TT

      Padam
  10. Before this selalu naik penang..la ni memang tak la sebab adik bongsu akak dah x duk Penang dah..duk selangor plak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. So memang dah tak naik Penang la dah kan kak Riz? Eheh. Takpe Selangor lagi best dari Penang huhuk.

      Padam