Wordless Wednesday : Pau Cendawan Enak

9:07 PTG


Assalamualaikum Hai.


Hew hew. Lama dah makan pau cendawan sedap ni sebenarnya. Dekat Uitm Penang ni tetibe rindu pulak nak makan. Serious sedap dari harga RM2.50 dah naik jadi RM3.50 T_T

You Might Also Like

26 ulasan

  1. Harga makin mahal tapi memang serius sedap. Mampu makan satu je. Kalau banyak2, dah rasa tak sedap. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahha kan kan. Limited gitu. Makan satu dua dah cukup dah :)

      Padam
  2. Mahalnya tapi nampak mau ni unik pula..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahah tulaa memang unik pun awak. Tapi mahal dia pun berbaloi ekeke.

      Padam
  3. Balasan
    1. Nanti balik Malaysia try lah Rasya hehe. Kat Japan takde rasanya ni :B

      Padam
  4. Tak pernah try lagi.. Xtau kene dgn tekak ke x, hehe :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe takpe, boleh try satu dua dulu Yien. Ramai minat ni hihi.

      Padam
  5. wah... tak pernah makan lagi ni

    BalasPadam
  6. Tak pernah try lagi, area sini takdek pulak orang jual lepas bulan puasa hari tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahah kalau ada mesti kak Inani dah try kan hihi. Kaki makan ni ekekek.

      Padam
  7. Member opis ada jual jugak tapi tak penah beli lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha try lah beli Shikin. Sedap kot! Buat sendiri lagi best ha gitu.

      Padam
  8. tak pernah try lagi pau ni. Tak tau ada dekat mana area subang ni.

    anyway, salam perkenalan ye. Jemput join segmen saya :)
    https://farhanajafri.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-anna-j.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eik. Subang kot awakkk. Maybe ada cuma tak terperasan ehehe. Salam kenal! :D

      Padam
  9. sedap? x pernah try byk jgk naik hrga tuuu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sedap Ima! :) Heheh. Tula pasal kan. Kalau tau dia nak naik harga, Nad beli banyak terus masa memula tuuu ehehe.

      Padam
  10. Sedap ke nad?? x pernah cuba lagi.. Cam seram aje tgk.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sedap Lea! Haah rupa dia memang nampak macam seram tapi sedappp masya Allah hahah.

      Padam
  11. Tak pernah try lagi tapi serius teringin nak cuba sebab ramai kata sedap

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahaha percaya lah memang sedap punnn. Takpe, nanti try eh Nisa ;)

      Padam