Secret Recipe October PROMO BUY 3 FREE 1

10:00 PTG


Assalamualaikum Hai.

Secret Recipe Malaysia

SECRET RECIPE buat promotion guysss! Hahahah kenapa Nad baru tahu? Alahai kesiannya hahah. Last week housemate Nad ada makan kat Secret Recipe, then Nad scroll scroll media social terjumpa pulak yang Secret Recipe ni tengah buat promotion. Khas untuk bulan October ni je. Harini pulak dah 13 October. So, ada lebih kurang 2 minggu lagi untuk kita sama-sama terjah Secret Recipe okayyy.

Secret Recipe ni boleh dikatakan antara tempat yang kerap jugak la pergi kalau kat uitm ni hahahah. Nad pun taktahu kenapa. Padahal takde favourite cake pun kat situ. Tapi tomyam dia em kawww habis. So kalau craving tomyam atau cake memang terjah sini. Sampai kawan-kawan dekat instagram Nad pun pernah comment berapa kali tah nak pergi Secret Recipe huhuhu TT_TT Ampunkan saya.

So bila tahu Secret Recipe ada buat promotion, Nad adalah antara manusia yang paling happy jugak lah. Terus forward banner tu dekat kekawan hahahhaa. Excited nau! Okay macamni. PROMOTION BUY 3 FREE 1 on any cakes kecuali brownie and chocolate lava. Pastu cam biasa lah yang paling murah tu la yang dikira sebagai FREE hewhew.


Cake Secret Recipe

Cake Secret Recipe

Cake Secret Recipe

Cake Secret Recipe

T&C SECRET RECIPE:
*Valid for dine-in and take-away from 1st Oct - 31st Oct 2016.
*Valid at all Peninsular Malaysia and Sarawak outlets except KLIA, KLIA2, PGIA, Subang Skypark, KTIA, Tapah R&R, Medini Mall, PKT Lighthouse and Sabah outlets.
*Brownie and chocolate lava are not applicable.
*Free slice cake must be equal or lower value.
*Pictures shown are for illustration purposes only.
*Not valid with other on-going promotions, privileges or offers.
*Pricing is inclusive of 6% GST where applicable.


P/s : Walau apa pun terjadi Nad akan sempatkan jugak grab promotion ni huhu.

You Might Also Like

16 ulasan

  1. ok scroll laju2..hakak x bleh tahan tgok gambo...esok nak pi cari la..malam ni confirm dah tutup

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaha. Tatapi lah dulu kak Riz eheh. Masuk dalam mimpi :p

      Padam
  2. Sedapnya kek tapi sayang saya bukannya penggemar kek... hehe =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaaa ruginya Shikin! Cake sedap lah ehe.

      Padam
  3. lama tak makan secret recipe hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama lah. Tapi sempat jugak grab promo bulan lepas hehe.

      Padam
  4. Huntung kalau makan gn fmly atau kawan.. Dpt 1 free kek. Weeeee :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe betul. Kalau sensorang nak rembat 3 ketul cake ni takyah kot hahah. Tak sempat habis lagi dah terlebih kenyang.

      Padam
  5. Uishhhhhhh ~ Sedapnayyyy kek secret recipe!!

    BalasPadam
  6. sedapnya. dah lama tak makan secret recepie

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe sama lah Zuan. Dulu kerappp gila makan. Sekarang ni kurang dah.

      Padam
  7. husna jarang sgt masuk secret recipe nih.. masuk pon kalau tringin kek, pastu take away.. tringin gak sekali masuk makan kat situ.. hihihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lah yeke. Nape tak makan je situ terus. Nad kurang suka bawka rumah sebab nanti mesti dah cair sikit. Tak best :<

      Padam