Clarus Stemcell Gold Merawat Kulit Dari Dalam

10:48 PTG


Assalamualaikum Hai.

Clarus Stemcell Gold. Fuh dah lama rasanya tak try amik sebarang supplement. Bukan apa, kadang kadang dah taktahu nak try supplement apa. Setakat ni biasanya Nad pakai jela skincare apa yang ada pun hahah. And then, tergerak hati nak try Clarus Stemcell Gold ni. Dengar nama pun mengancam kan. Mana tak teringin nak try hahah.


Clarus Stemcell Gold

First time Nad try supplement ni rasa best. Bukan sebab apa. Mostly supplement sekarang ni biasanya rasa berry berry gitu so macam dah common sangat. And rasa macam sama je semua supplement pun hahah. Tapi bila kemam je Clarus Stemcell Gold ni terus rasa orange! YES ORANGE! Haha rasa macam makan vitamin pulak. Oh but it's really a good thing. Rasa macam addicted nak makan selalu pun ada. Sedap orange!


Clarus Stemcell Gold

Antara manfaat Clarus Stemcell Cell :
> Melindungi dari radiasi UV
> Bertindak sebagai anti penuaan
> Bertindak sebagai agen pemutihan
> Memutih dan melembapkan kulit
> Menganjal dan menyerikan kulit


3 kandungan utama dalam Clarus Stemcell Cell :

> Serbuk Blackcurrent Flash Powder : Kaya dengan anti-oxidant dan vitamin. Merawat penyakit jantung, kawal lemah jantung dan serangan sakit jantung. Mengawal radang jantung dan anti-oxidant yang kuat.

> Serbuk Orange Flash Powder : Kaya dengan vitamin C. Lebih 170 jenis kimia phyto dan lebih 60 flavonoids. Memperbaiki masalah penglihatan dan sakit jantung. Sistem imun yang lebih sihat.

> Serbuk Strawberry Flash Powder : Kaya dengan vitamin C. Kaya dengan anti-oxidant dan melawan radikal bebas. Sumber vitamin K yang kuat. 

Bahan-bahan lain : Fructo-Oligosaccharidde, Apple Stemcell, Argan Stemcell, Grape Stemcell, Yeast Ceramide, Bulgarian Rose Placenta, 


Clarus Stemcell Gold

Sekotak ni ada 15 sachets and disarankan ambil 1 atau 2 sachets sehari pun dah mencukupi. Satu sachet ada 3g booster. Nampak macam sikit kan tapi bila dah kemam dalam mulut oh okay je cukup je 3g tu hahah tamak pulak nak lebih lebih. Harga untuk sekotak Clarus Stemcell Gold berharga RM175 (SM) dan RM185 (SS). Oh and jangan risau, supplement ni halal dan ada kelulusan GMP juga.

Clarus Stemcell Gold

Instagram : @clarus_clarityplus
Hotline : 018-2824468 | 018-2824479 | 018-2824495

You Might Also Like

14 ulasan