Pelancaran Snek Kentang Roller Coaster Bersama SonaOne!

10:40 PG


Assalamualaikum Hai.

Snek Kentang Roller Coaster, Penyanyi Rap SonaOne

Pelancaran Roller Coaster bersama SonaOne! Wuu wuu wuuu~ Kan eheh. Korang semua pun mesti tau sangat kan snek makanan ringan Roller Coaster ni. All time favourite sejak kecik lagi. Paling layan bila makan sambil tengok movie, buat buat macam pakai cincin kat jari kahkah pastu sedar sedar je dah habis. Ingatkan time kecik je perangai camni, rupanya dah besar pun sama je hahah.

Snek Kentang Roller Coaster, Penyanyi Rap SonaOne

So minggu lepas, pihak URC Snack Foods Sdn Bhd sebagai pengeluar snek Roller Coaster melancarkan, menginovasikan, memperbaharui Roller Coaster berwajah baru yang pastinya lebih Syok! Dan terbaru, ada 3 perisa iaitu Cheese, BBQ dan Sweet & Spicy. Nice kan? Pastu memang rangup lah. Sesuai sangat dijadikan sneck untuk setiap peringkat usia. 

Snek Kentang Roller Coaster, Penyanyi Rap SonaOne

Majlis pelancaran ni turut dimeriahkan dengan kehadiran duta Roller Coaster which is SonaOne! Seorang producer, composer dan penyanyi rap popular. Handsome betul bila tengok depan-depan iCry TT_TT SonaOne siap nyanyikan lagi "Jingle Roller Coaster" yang dicipta sendiri okay based on pembaharuan snek Roller Coaster ni.


Lirik Lagu Roller Coaster SonaOne


(45s)
Oooh I'm feeling like a snack now
Got one but I'mma need another bag now 
Roller Coaster life do it for the thrill 
Yeah you know the drill, yea you know the deal 
Barbecue flavour ring on my pinky finger 
Snackin’ with the team and we pullin’ strings up 
Guess what I'mma nibble on after dinner 
All about that cheese thang, that's a winner!
 
(Bridge)
I still remember back in school
Those other kids would never share 
Now they mad cause they know I got  
Roller Coasters everywhere 
 
Get Snackin' With it!  
 
(Chorus)
I want Rollercoaster
Yeah I got it, now you gotta get snackin with it!
I want Rollercoaster 
Yeah I got it, now you gotta get snackin with it!
Roller Coaster potato ring snack
By Jack and Jill
Get snackin' with it
 
*Malay Version*
Snek kentang Roller Coaster 
Daripada Jack and Jill
Get snackin' with it

Snek Kentang Roller Coaster, Penyanyi Rap SonaOne

Hi SonaOne ehehek :p
God i look so damn tired.

Snek Kentang Roller Coaster, Penyanyi Rap SonaOne

Oh and Happy Belated Birthday hew.

Snek Kentang Roller Coaster, Penyanyi Rap SonaOne

This ain't the best picture of us tapi nak masukkan jugak. 

The best part is dekat mana-mana pun korang boleh jumpa kan snek kentang Roller Coaster ni. Demand di mana-mana. Pergi je hypermarket, supermarket mahupun petrol pam, ada jual Roller Coaster ni! Tak perlu pening dah. Dan harga pun murah jee. Yang size 18g cuma 50sen, 60g RM2, 100g RM3.35 dan yang besarrr punya 18g x 8sachet RM5.30. Beli yang besar mestilah yang paling berbaloi kan kan kan. 

Snek Kentang Roller Coaster, Penyanyi Rap SonaOne

Snek Kentang Roller Coaster

Websitehttp://urc.com.my/
Facebook : Roller Coaster
Instagram@rollercoaster.my

"Get Snackin' with it!"

You Might Also Like

7 ulasan

  1. Perisa baru kena rasalah lepas ni..

    BalasPadam
  2. sedapnya, favourite neeza nihh lagi2 packaging biru :D

    jemput singgah dan komen
    http://www.neezalife.com/2016/12/maha-2016-journal.html
    http://www.neezalife.com/2016/12/tips-kurus-dengan-lazz-susu-kambing.html

    BalasPadam
  3. best mkn sambil tgk tv layan anak-anak..

    BalasPadam
  4. paling suka perisa cheese! tapi semua flavor sedap sebenarnya aaaa,
    kak nad borong keropok banyak ke tuu? hehe

    BalasPadam