Photoshoot Bajet Model

10:37 PG


Assalamualaikum Hai.

Photoshoot. Haha kelakar je kan? Macamni, Nad ada kawan photographer yang memang take photos for wedding and convocation semua tu lah. And dia ni sejenis rajin semacam haha memang suka photoshoot kot untuk asah skill. So banyak kali jugak dia ajak Nad untuk photoshoot sekali. Tapi tiap kali ajak tu mesti Nad dah ada hal atau waktu memang tak mengizinkan. 

Then, sampai satu masa memang kitorang sama sama free and timing okay. Nad ni kadang malas bukan sebab apa tapi baju yang ada pun ala ala je hahah tak reti nak gayakan tak reti nak mix & match sangat macam hijabster hijabista kat luar sana. So takut menyusahkan and kesian photographer jelah nanti tak dapat shot yang diorang Nad. Ape pun Nad just go with it and give it a try. Not a try, i do gave my best okay. Tu je sis mampu.






Photos by @arifhaiqalahj




 Photos by @muiznazelan





Photos by @kamarul_mohdsipi

You Might Also Like

23 ulasan

  1. Amboii sangatt...akak ni manjang amik gmbr org je..org xde nak amik gamborr akak..hahahaha

    BalasPadam
  2. amboi cantik nya nad , ada bakat modelling ni hehe ❤
    jemput ya
    https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/12/end-year-mini-giveaway-by-mellya-friends.html

    BalasPadam
  3. Comelnye sis. Sy kalau posing satu pesen jer. Hehe

    bajetciputselerabesar.blogspot.my/?m=0

    BalasPadam
  4. uwaaaa cantiknya akakkkkk,dah boleh jadi model dah ni hahaha :P

    BalasPadam
  5. So pretty! Seronok juga ni, kawan dapat asah bakat dia, dan kita dapat gambar cantik2, nak jugaaaa...hahaha

    BalasPadam
  6. best ada kawan jurugambar..suka posing2 ni

    BalasPadam
  7. lawa sangat la nad! lenne ada nampak gambar gambar ni kat ig nad, you're flawless! 💖

    Lenne Zulkiflly

    BalasPadam
  8. cantik nya.. lawa la nad.. kawan dpt asah bakat kita dpt gmbar cantik :) dua2 dpt manfaat

    BalasPadam
  9. This is what we call 'sit still look pretty' :D

    BalasPadam
  10. Prettyyyyyyyy my nadnod syggggg!!! 😘😘😘

    BalasPadam
  11. Seronoknya nad! Semua gambar cantik! Siqah suka kalau ada kawan photoG. Boleh ambik gambar lawa-lawa. Hihi.

    BalasPadam
  12. Akak nak buat cenggini tp dh tua..acaner tuh...ehhhhhh

    BalasPadam
  13. model pun cun suka senyum je.

    BalasPadam
  14. Wah jadi talent dah dia... bila nak bg ZH snap pula. =D

    ZH Blogger

    BalasPadam