Photoshoot Bajet Model

10:37 PG


Assalamualaikum Hai.

Photoshoot. Haha kelakar je kan? Macamni, Nad ada kawan photographer yang memang take photos for wedding and convocation semua tu lah. And dia ni sejenis rajin semacam haha memang suka photoshoot kot untuk asah skill. So banyak kali jugak dia ajak Nad untuk photoshoot sekali. Tapi tiap kali ajak tu mesti Nad dah ada hal atau waktu memang tak mengizinkan. 

Then, sampai satu masa memang kitorang sama sama free and timing okay. Nad ni kadang malas bukan sebab apa tapi baju yang ada pun ala ala je hahah tak reti nak gayakan tak reti nak mix & match sangat macam hijabster hijabista kat luar sana. So takut menyusahkan and kesian photographer jelah nanti tak dapat shot yang diorang Nad. Ape pun Nad just go with it and give it a try. Not a try, i do gave my best okay. Tu je sis mampu.






Photos by @arifhaiqalahj




 Photos by @muiznazelan





Photos by @kamarul_mohdsipi

You Might Also Like

45 ulasan

  1. Amboii sangatt...akak ni manjang amik gmbr org je..org xde nak amik gamborr akak..hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahahha jangan buat ayat sedih please kak Sally. Banyak je haa gambar akak kat blog tu ekeke.

      Padam
  2. amboi cantik nya nad , ada bakat modelling ni hehe ❤
    jemput ya
    https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/12/end-year-mini-giveaway-by-mellya-friends.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha suka suka je ni Fhatin :p Dah singgah balik blog awak.

      Padam
  3. Comelnye sis. Sy kalau posing satu pesen jer. Hehe

    bajetciputselerabesar.blogspot.my/?m=0

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah ni pun banyak posing photog yang suggest awak. Kita pun kaku keras kayu heheh :p

      Padam
  4. uwaaaa cantiknya akakkkkk,dah boleh jadi model dah ni hahaha :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah maceh maceh maceh. Belum lagi Tashiraa, jauh lagi nak sampai tahap tu :B

      Padam
  5. So pretty! Seronok juga ni, kawan dapat asah bakat dia, dan kita dapat gambar cantik2, nak jugaaaa...hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tau takpe kan!? Memang seronok bila dapat tengok gambar kita yang cantik and creative :p Hihi.

      Padam
  6. best ada kawan jurugambar..suka posing2 ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Keh keh keh. Tau takpe kak Nadia, sebab tu memang bidang diorang. Gambar pun jadi cantik je.

      Padam
  7. lawa sangat la nad! lenne ada nampak gambar gambar ni kat ig nad, you're flawless! 💖

    Lenne Zulkiflly

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaha alahai segan pulak dengan Lenne! Maceh maceh maceh, dekat gambar je tu hehe.

      Padam
  8. cantik nya.. lawa la nad.. kawan dpt asah bakat kita dpt gmbar cantik :) dua2 dpt manfaat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe kan kan kan. Win-win situation. Thank you Unni! :)

      Padam
  9. This is what we call 'sit still look pretty' :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihiw gini eh Azreen? Thank you sudi singgah hehe.

      Padam
  10. Prettyyyyyyyy my nadnod syggggg!!! 😘😘😘

    BalasPadam
  11. Seronoknya nad! Semua gambar cantik! Siqah suka kalau ada kawan photoG. Boleh ambik gambar lawa-lawa. Hihi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheh tau takpe Siqah! Nad pun suka ekeke. Tapi tula, sekali sekala je boleh buat gini heheh.

      Padam
  12. Akak nak buat cenggini tp dh tua..acaner tuh...ehhhhhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe, umur tu tak kisah pun kak. Tua muda semua boleh ;)

      Padam
  13. model pun cun suka senyum je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheh kita reti senyum biasa je. Nak buat lain-lain tak reti sangat Mila.

      Padam
  14. Wah jadi talent dah dia... bila nak bg ZH snap pula. =D

    ZH Blogger

    BalasPadam