Come back :p

1:47 PTG

Hi Assalamualaikum.

Rindu semuaaaaa! My last update was on 28 Dec aw. Been busy on early January sebab time tu Nad final exam. So memang boleh faham sangat lah busy tahap apa. Tapi lepastu Nad pun baru sedar laptop Nad dah nazak ya ampun. Oh Nad dah pernah cerita sebelum ni dekat entry ni [Punca Laptop Cepat Panas dan Rosak]. Lepastu memang Nad bawak laptop pergi format and cuci semua. Tapi sama je hasil maybe sebab memang dah barai kot? Hahah.

Sepanjang cuti sem ni memang Nad langsung tak bukak laptop sebab dia boleh connect dengan wifi tapi bila nak access langsung takde internet. Cemana tu? Hahahah habis apa function kalau takde internet. Kelakar kan? Dua problem je sebenarnya; no internet connection and kena tukar battery. Tapi disebabkan Nad pun taktau lah mana kedai service laptop yang terdekat and fikir harga battery lagi, Nad pun biarkan je laptop tu tersadai beberapa bulan.

Tiba tiba baru tersedar eh dah nak masuk sem. Hahahhahahha. Okay baru start nak menggelabah sikit. Nanti kang nak buat rayuan kolej nak daftar subject nak buat assignment fyp semua macam mana? Disebabkan Nad pun sejenis malas nak fikir semua tu, mari lah kita beli laptop baru. Hahahahhahah astaghfirullah hal azim. Satu pembaziran.

Tapi apa pun, laptop idaman dah dapat :p Hehehhehe. Thank you buat blogger blogger lain yang review laptop ni so that Nad dapat baca the pros & cons semua before beli. In shaa Allah kalau rajin and sempat Nad pun akan review jugak hehehe soon.


Oh and, someone left me for Japan haha.

Oh lepastu Nad baru perasan. Kalau Nad menghilang lama then nak start blogging balik Nad mesti mulakan dengan edit edit blog dulu hahahah. And i don't know why. Tapi setakat ni memang suka and puas hati gila dengan design ni hahahha. Simple and tulisan dia cantik haha. Comment if you think so!

P/s : I'm back guys! Harap harap lepasni dah tak menghilang lagi dari dunia blog.

You Might Also Like

19 ulasan

  1. cantik header..simple lah and kemas..

    BalasPadam
  2. sebulan sekali baca entry..ok la tuuu..hahahaha

    suka jugak interface!

    BalasPadam
  3. hai nad welcome back! haha. nad tukar font ke? kemas dan cntik senang nak baca

    BalasPadam
  4. Welcome back, Nad :)

    Sebulan tanpa entri. Hii. Kalau dah sibuk sangat kan + laptop rosak lagi. Tak bolehlah nak buat apa..

    Laptop apa tu? Boleh bagitahu jenama tak? Siqah sedang mencari laptop jugak ni :D

    Btw, love your new template! Clean and minimal :)

    BalasPadam
  5. Simple and nice template ni, hihihi. Reviewlah laptop tu bila rajin2 nanti :)

    BalasPadam
  6. Welcome back.

    Jom exchange blog link, http://lynk.my/w1cm

    BalasPadam
  7. Welcome back girl..saya pun baru muncul balik nak berblog semula :D

    BalasPadam
  8. welcome back! :D
    suka template simple2 macam nie :)

    BalasPadam
  9. welcome back! haha. laptop baru apa tu? review la kita pun tengah cari2 laptop baru hehe

    BalasPadam
  10. Mungkin sebab nak ada wajah yang baru so baru semangat sikit kan nak tulis blog hehehe. btw saya singgah sini dan follow nad ya. Mohon tunjuk ajar dan jemput melawat blog saya jika berkelapangan :)

    BalasPadam
  11. lama akak tak update hehe,welcome back kak!

    BalasPadam
  12. Saya baca habis. Saya jumpa banyak perkataan hahaha. Kira happy lah tu kan?

    HaHaHa,

    BalasPadam
  13. Laptop apa?? Nanti cerita erhhh, kite nak baca. Hehe.. Rindu Nad!!! Patutlah 'feel' dia lain sikit bila jengah ni tadi. Blog bertukar wajah, no wonder. This is sooooo me, simple but nice and neat. Lav lavvv ♥♥♥

    BalasPadam
  14. hai kak nad!!! ingat fieyqa takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk? HAHAHAHA. miss youuu. laptop apa tu? :p

    BalasPadam
  15. memang nampak kemas blog nad! welcome back. sy pun baru come back ni ahahaha. dah lama kelaut mood nak blog ni hihihi

    BalasPadam
  16. uuuu new laptop. What kind of laptop is it?

    BalasPadam