Mohon Kad Debit Bank Rakyat

9:57 PTG

Hi Assalamualaikum.

Kad Debit Bank Rakyat. Since tahun lepas lagi kan memang dah ada ura-ura mengatakan tahun ni dah tak pakai voucher buku. Kerajaan akan bagi voucher buku dalam bentuk kad debit. Ada Nad update dekat sini sebelum ni [Intipati Ringkas Bajet 2017 versi student]. And now memang betul terjadi hahah. 

Permohonan ni dah buka since 16 February lagi tapi Nad pun baru je lepas register ni. Asyik nampak link tu kat mana-mana tapi lupa nak register. So sebelum Nad lupa terleka and tiba tiba dah tarikh tutup which is on 31 March, baik Nad terus apply sekarang kan. Kang rugi RM250 gitu je.


Kad Debit Bank Rakyat

Yang penting korang kena lah;
- Malaysian
- Study sama ada di universiti awam atau swasta
- Pelajar full time atau part time
- Bukan penerima BR1M

Then baru lah korang layak nak daftar. Pergi je dekat link ni okay [Kad Debit Bank Rakyat]. Just isi je form tu sampai habis. Sikit je senang je. And you're done! :D Nanti apape dia akan bagi email untuk korang pick up kad debit tu dekat cawangan Bank Rakyat yang korang pilih.


Kad Debit Bank Rakyat
P/s : Nad syak kalau tarikh tutup 31 March, maybe kad debit boleh dapat dalam bulan April atau May kot.

You Might Also Like

10 ulasan

  1. Syoknyaaaa dapat kad lagi, rasa nak masuk belajar balik hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe apa lagi? Sambung lah belajar lagi haha.

      Padam
  2. Balasan
    1. Hahahah kann. Siap boleh withdraw apa semua kak Farah.

      Padam
  3. Balasan
    1. Alamak, form 6 tak sure la pulak Eyqin.

      Padam
  4. Allaaaa dah tak layak! Hahahaha... Bolehla belanja Fairuz macam ni! :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahha. Tula Fairuz cepat sgt dah kerja ni. Sian student kena belanja. Eh.

      Padam
  5. Macam macam kelebihan kad ni. Untung sangat dapat :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheh. Kak Inani pun dapat juga kan :p

      Padam