Wedding kak Atin di Ipoh

11:27 PTG

Hi Assalamualaikum.


Wedding, Ipoh. So hari Sabtu yang lepas Nad ada pergi satu wedding ni dekat Ipoh. It's actually my boyfriend's sister. Mula-mula tu Nad plan nak pergi naik bus je since jauh semua. Tapi lepastu ayah Nad suruh pergi dengan adik Nad. Ayah tak dapat pergi sebab kerja. Cuak la jugak wehhh 😂😂 Kenal pun baru 2 bulan lebih tetibe nak bawak jumpa the whole family.

Pulaknya datang ter sama dengan pihak pengantin lelaki hahah so macam tengah ramai-ramai sesak-sesak kitorang pun dok redah sekali. I would say cara setiap negeri lain-lain. Macam Nad orang Selangor and Ijat orang Perak so macam adalah sikit beza Nad nampak sepanjang majlis. 


Kak Atin & Husband


Family photo  Group photo 

Lama jugak lah Nad stay sana dari 1230 sampai 1600 😂 Entah buat apa je taktau dok tengok-tengok manusia sekeliling je. Borak-borak amik gambar gitu jelah. To kak Atin; Semoga bahagia dan kekal selamanya dengan suami. Semoga perkahwinan akak diberkati, dirahmati dan di bawah perlindunganNya. Sweet-sweet selalu je tau. Be a good wife ;p


Lepastu lepastu kitorang pun dating berempat jap kat Aeon Station 18 ni ha tengok cerita Kung Fu Yoga 😂 Hahahah boleh la. Not gonna do a review sebab rasa macam ok-ok je cerita ni hehe. Buat movie boring-boring rasa nak tengok wayang tu boleh laa.

P/s : Sikit-sikit selit cerita personal takpe kan? Hehe.

You Might Also Like

9 ulasan

  1. Alhamdulillah moga lepas ni ukhuwahnya berkembang ke Selangor pulak..ameen. :)

    BalasPadam
  2. mkn cantik nad sekarang..:)

    BalasPadam
  3. Ehem. Dah bau nasi minyak. Hahaha! Selamat pengantin baru pengantin 😍

    BalasPadam
  4. hello nad lawa lawa nak pergi mana T.T

    http://www.erinazmir.com/

    BalasPadam
  5. Wedding setiap negeri tue kadang ada yg berbeza kn ..hehe ..

    BalasPadam
  6. aeon tu dekat je dgn rumah hahaha

    BalasPadam
  7. Uuu Nadnoddddd! Dekatlah I nak g kenduri kahwin nad nanti... 😝
    Erat haa bakal mak mentua kepit tangan tu... Untunglaaa... Hehehe saja ngusik. 😘💕

    BalasPadam