Jonlivia Hotpants Untuk Kegunaan Seharian

10:22 PTG

Assalamualaikum Hai.

Jonlivia Hotpants Malaysia

Jonlivia Hotpants. Trust me or no? Nad tak pernah pakai any hotpants sepanjang hidup. So actually, this is my very first time trying a hotpants on myself. On daily basis, Nad biasanya just pakai jegging untuk ke kelas atau bila keluar ke mana-mana. Sangat jarang and susah untuk Nad try any other pants sebab tak biasa. But this hotpants, memang best and selesa! Sangat flexible untuk bergerak. Nad bagi 5 per 5 stars for the flexibility!

Untuk pengetahuan, hotpants from Jonlivia ada 4 layers. So memang berkualiti dan bagus untuk anyone yang berkobar-kobar nak burn fats :p Untuk bahagian punggung, ia adalah double layer. So tak perlu risau kalau korang tengah berlari, melompat or yoga bahawa hotpants akan terkoyak. It's a BIG NO-NO.


Jonlivia Hotpants Malaysia

Double waist level. Can be pull to tummy level.

Jonlivia Hotpants Malaysia

Back pocket.

At first, Nad nak pakai hotpants ni untuk pergi jogging around taman or tasik je. Cause guys, this hotpants memang perfectly perfect untuk exercise/workout. But then, someone bagi idea and ajak pergi Bukit Bendera. Okay, like why not kan? So kitorang pergi not by hiking pun tapi more like santai-santai and berjalan.

Jonlivia Hotpants Malaysia

And guess what? It was all okay. Macam Nad mention tadi, seluar ni flexible so senang Nad nak bergerak, berjalan, panjat tangga and all. Material dia 100% genuine neoprene and dia fit macam jegging juga. So bagi Nad, Nad selesa pakai dari pagi sampai Maghrib! And jangan lupa, since it's a hotpants, agak panas juga waktu kita pakai seluar ni.


Jonlivia Hotpants MalaysiaJonlivia Hotpants Malaysia

Jonlivia Hotpants

Instagram : @jonlivia
Facebook : Jonlivia
Website : https://www.jonlivia.com

P/s : Am thinking to bring this piece for island hopping. Let's see how it goes.

You Might Also Like

12 ulasan

  1. Lenne pernah try hotpants lebih kurang macam ni jugak nad! Nama dia sauna pants. So effective kalau pakai hari2 :)

    BalasPadam
  2. Kalau guna untuk buat pergi hiking or jogging mesti best and selesa tuh.

    BalasPadam
  3. Eh seronoknya boleh pergi santai-santai je dekat bukit bendera ni. jeles nau tgk. rumah nad dekat dgn situ ke?

    BalasPadam
  4. Jelesnya tengok kaki nad yang kecik itu 😂😂

    BalasPadam
  5. Boys find love "in pants" and girls find in pockets.

    BalasPadam
  6. nampak selesa.memang nak cari hotpants untuk workout bg efektif sikit

    BalasPadam
  7. matjo lagi suka seluar yang longgar kalau beriadah, yang fit camni belum terbuka hati lagi nak cuba, :)

    BalasPadam
  8. Kalau nak main bowling pun selesa jugak nih!

    BalasPadam
  9. Fuyooooooo memang menawan laaaa siap boleh pakai jalan2 tu..

    BalasPadam
  10. menarik. boleh belikan utk wife nanti :)

    BalasPadam
  11. Rasa nak beli juga la untuk hiking

    BalasPadam