Made Brushing Fun with Flipper Owl Toothbrush Cover

12:12 PG

Assalamualaikum Hai.

Flipper Owl Toothbrush Cover

Flipper Owl Toothbrush Cover. Pernah dengar tak? Setahu Nad, brand Flipper ni untuk selipar harian yang kita pakai tu. Rupanya untuk toothbrush cover/holder pun ada. Wow kan? First impression Nad masa dapat parcel ni like "Eee comelnyaaa. Kenapa comel sangat!". Dulu kecik-kecik teringin nak ada toothbrush holder comel macam ni tapi tak kesampaian. Umur dah 23 tahun baru dapai capai #keepdreaming

Flipper Owl Toothbrush Cover ni didatangkan dengan tiga pilihan warna; hijau, merah dan turquoise. Guess my lucky colour -- Yes, green. Bahagian belakang badan owl lengkap dengan dua getah yang memang kuat untuk kita stick je dekat dinding. Alhamdulillah setakat ni tak pernah lagi owl toothbrush holder Nad terjatuh lepastu kena kutip kena tampal lagi sekali. Yay. Maknanya, getah dia tu memang boleh betul melekat dekat permukaan yang kita tampal.

Flipper Owl Toothbrush Cover

Konsep Flipper Owl Toothbrush Cover.

Bagi Nad, konsep new Flipper Owl ni memang menarik. Dekat bahagian mata owl tu sebenarnya ialah jam pasir. Bile kita rotate 360 degree, pasir akan mula jatuh ke bawah. Permulaan pasir jatuh sampai habis bersamaan dengan 1 minit. Jadi, kalau 2 kali rotate, means 2 minit. Senang kita nak kira timing sepanjang kita berus gigi! Haha, ye itu tujuannya. Nak masuk dan keluarkan berus gigi dari cover juga sangat senang sebab dia macam boleh just tarik je.

Flipper Owl Toothbrush Cover

Flipper Owl Toothbrush Cover

Konsep ni sangat sesuai buat kanak-kanak. Even adik Nad sendiri yang masih kecik tu malas sangat-sangat kalau kita suruh  dia berus gigi. Mungkin dengan adanya produk seperti ni boleh menarik perhatian mereka dan berseronok sambil gosok gigi. Biasalah time budak-budak, mesti excited lebih sikit dengan benda gini. 

Flipper Owl Toothbrush Cover

Facebook : Flipper
Instagram : @loveflipper
Website myflipper.com

You Might Also Like

8 ulasan

  1. Menarik jugak benda ni. Dahlah comel!

    BalasPadam
  2. That sand thing is geniussss. Ok, logical reason to get simple things that cost a lot. heee

    // afifahaddnan

    BalasPadam
  3. Awat comey ngattt <3 hilang fokus nk beruih gigi hahaha

    BalasPadam
  4. alah comelnya.. nak jugakkkk

    BalasPadam
  5. suka gile dengan benda2 yg ada rupa owl ni hihi cute je

    BalasPadam