Segarkan Wajah Dengan Klavuu Pearlsation Mask dari Korea

3:05 PTG

Assalamualaikum Hai.


Klavuu White Pearlsation Enriched Divine Pearl Serum Mask. Yay yay! My fav mask is a Korean skincare. Korang pun mesti jealous kan tengok kulit orang Korea. Flawless je! Macam lembab and soft gitu. Bila pakai mask dari Korea ni boleh lah feeling-feeling Korea sikit. 


Apa yang best mask dari Korea ni? First bila Nad bukak mask ni, okay there it is. Bagus, sebab kandungan liquid dia pun ngam takde terlalu banyak sampai menitis. Kalau korang biasa pakai mask kan, ada certain mask tu dia terlalu basah sampai nak keluarkan dari sachet dia pun boleh menitis-nitis. Tapi bukan mask ni ye.. 

Then bila pakai, ada sedikit rasa berangin. Just slightly je like 10% camtu. Lagipun ingredient dia takde pulak tea tree oil or anything yang boleh buat rasa berangin. Cuma utamakan penggunaan pearl extract je untuk bagi wajah kita lebih lembut, lebih cerah dan lebih glowing. This will improve the wrinkle and makes your skin white and bright. Yes! Sesuai sangat untuk Nad yang muka sun burn dah sebulan tapi masih tak hilang-hilang! Nad jenis susah nak burn dan kalau dah burn susah nak cerah balik 😭


Before / During / After

Okay. Nad pakai mask ni macam biasa antara 15 hingga 30 minit je. Lepas dah tanggalkan boleh urut-urut muka secara membulat. Tujuannya untuk pastikan excess mask tu menyerap lebih jauh ke dalam kulit. Sebab tu kalau korang nampak gambar after tu macam lembab sikit kan. Mask tu belum kering lagi. Lepas dah urut tu, done! Korang biar je sampai dia kering sendiri.

Klavuu White Pearlsation Enriched Divine Pearl Serum Mask

Facebook : Klavuu
Instagram : @klavuu_official

P/s : Best best! Lepasni nak try Actress Cream and Aqua Cushion dia pulak 😋

You Might Also Like

3 ulasan

  1. tak pernah lagi guna ni. echa salu guna yg bio essence punya. tu pun best sbb tak menitis. sejukkkk je gunaaa hihhii

    BalasPadam
  2. Siqah ni nanye cukup malas nak pakai mask. Hehe. Mask tahun lepas pun ada lagi ��

    BalasPadam